Rajalinja 2021

 

Olin yllättynyt kun tämä onkin jatkosarja. Meidän kymmenvuotias lukee tarinaa kuusivuotiaalle jo neljättä kertaa viikonlopun aikana. Pihapelejä suunnitellaan toukokuulle kunhan lumi lähtee. Innostava!
- Lukijapalaute

Hienoa! Täällähän on oikeita tarinoita, joissa mennään aina Brasiliaan saakka. Jalkapallosarjikset kun ovat yleensä stripin tai puolensivun mittaisia (hauskoja?) one-linereita.
- Kirjastovirkailija

Parhaillaan lehdessämme ilmestyvä Kentän puolesta on oiva tarina. Liikuntapaikkoja lapsille ja nuorille on aivan liian vähän.
- Futari 4/2007

Rajalinja -albumin toinen painos, nyt suuremmassa B5-koossa! Rajalinjan ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 2014 ja se kelpuutettiin muun muassa peruskoulujen 5-6-luokkien Lukudiplomi-kirjaksi.

 

Ilpo Koskela – Rajalinja

Kovakantinen, koko B5, 64 sivua, värillinen. ISBN 978-952-270-442-9. Arktinen Banaani 2021.


Rajalinja on viihdyttävä sarjakuva juniorijalkapallon maailmasta. Se kertoo seikkailuista jalkapallon parissa, huumorilla höystettyjä tarinoita siitä mitä kaikkea voi tapahtua kun joukko innostuneita nuoria perustaa oman joukkueen ja elää jalkapallolle.

 

Pitkän linjan sarjakuvantekijän Ilpo Koskelan jalkapallosarjaa julkaistiin Futari -jalkapallolehdessä vuosina 2005–2009. Tämän teoksen tarinat ovat täydennettyjä versioita  julkaistuista ja mukana on yksi kokonaan uusi tarina. Jännittävien jalkapallotarinoiden lisäksi kirjan lopussa on tiivis tietopaketti futiksen perusasioista.

Lataa painokelpoinen kansitiedosto »
Mallisivuja teoksesta »

 

Kustantajan esittely teoksesta: https://arktinenbanaani.fi/…/ilpo…/rajalinja/9789522704429

Kirjaa saa Turun sarjakuvakaupan myymälöistä Turussa ja Oulussa, Rosebud-kaupasta Helsingissä, kirjakaupoista sekä suoraan tekijältä halutulla signeerauksella. Sähköposti-osoite alla.