Vuosi 2023

Oulun 12. sarjakuvafestivaali 2023

 

Kulttuuritalo Valveella 11.11.2023 myymässä kirjojani ja signeerattuja vedoksia. Mukaan löytyi sekä Suomen että englanninkielisiä Perämeren Jähti-teoksia. Luulin niiden jo loppuneen. Signeeratut vedokset ovat tulevista sarjakuvista sekä viime aikoina toteutetuista kaupallisista kuvitustöistä. Tervetuloa!

 

Turun kirjamessut 2023

 

Oulun kirjailijaseura ry:llä on oma oma osasto TURUN KIRJAMESSUILLA 2023. Olemme kollegojen kanssa paikalla ja myymme siellä kirjojamme. Pankkikortti käy. Alla oma settini. Tervetuloa moikkaamaan ja ostamaan kirjakin jos jokin alla olevista puuttuu.

 

 

TV-mainostyylinen sarjakuva

Paimiolainen Vilomix Oy halusi työvälineaiheisen sarjakuvan messujulkaisuunsa. He lähettivät tekstiluonnoksen josta käsikirjoitus laadittiin yhteistyössä. Hain tuntumaa possujen vartalonkieleen selaamalla Abbevillen vuonna 1980 julkaisemaa Thomasin ja Johnsonin Disney Animation -historiikkia ja luonnostelin hahmot asentoineen. Käytin luonnoksen asiakkaalla jonka jälkeen tussasin ja väritin kokonaisuuden. Valmis sarjakuva julkaistiin heinäkuussa 2023 OKRA- maatalousnäyttelyssä Oripäässä Varsinais-Suomessa.


Lisää esimerkkejä mainos- ja tiedottamissarjakuvista täällä »